Flipkart Super Fan Answers 21 August 2020 – Win Gift Voucher and Super coin.

Join the Telegram Channel to Never Miss Any Loot, Offers, And Deals

Share via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Flipkart Super Fan Quiz Answers 21 August 2020 – Give Flipkart Super Fan Answers And Win Super Coin, Gift Vouchers, And 1 Super Fan. We Wil Provide Flipkart Super Fan Malaika Arora Quiz Answers. So Play Flipkart Super Fan Contest Today And Win Super Coin, Gift Vouchers, And More.

Hello, Friends Hope You Are Enjoying The Free Recharge Tricks, Loot Tricks, Free Paytm Cash, Offers, Best Deals, Freebies, And Coupons. Here We Are Back With Flipkart super fan Malaika Arora Answers.

In This Flipkart super fan Quiz Contest, You Can Get Super Coin, Rs.1000 Gift Vouchers, And 1 Super Fan By Answering Only 10 super fan Quiz. Make Sure You Participating In The Flipkart Daily super fan Quiz And Increase Your Chances Of Winning The Prizes.

Super Fan Quiz Answers

Flipkart Super Fan Quiz Is Organized Only On The Flipkart App And You Can Play The Quiz Every Day From 00.00 Am To 11.59 PM.

Flipkart Super Fan Answers ( Malaika Arora )

We Wil Provide Flipkart Super Fan Answers Malaika Arora. This Quiz Contest is live from 14th Aug 2020.

Q 1. What is the most daring thing I have ever done?
Ans: Swimming with Sharks

Q 2. What dish do I cook the best?
Ans: Green Thai Curry

Q 3. What is that one habit I just can’t get rid of?
Ans: Over-packing

Q 4. What was my favourite subject in school?
Ans: History

Q 5. What is that one word I use a lot?
Ans: Seriously

Q 6. Badminton is my favourite sport
Ans: False

Q 7. My perfect date night is a long walk on the beach
Ans: False

Q 8. The hindi film song which best describes me is _____
Ans: Oh Haseena Zulfon Wali

Q 9. The first ad I did was for _____
Ans: Amusement Park

Q 10. My favourite hindi movie is _____
Ans: Qayamat Se Qayamat Tak

How To Play Flipkart Super Fan Quiz And Win Assured Rewards

1. First Of All, Download Flipkart App Link Is Given Below

Download

2. Now, Open Flipkart App And Log in Into Your Account.

3. Go to Games Zone and scroll down and you will see the “Flipkart Video presents Super Fan” banner, Click On it

Flipkart Super Fan Quiz Answers

4. Now Click on the Play Now button to play the Super Fan Quiz.

Flipkart Super Fan Quiz

5.  You have to answer 10 Super Fan Quiz

6. We Have Already Added Correct Answers Above.

7. After giving all 10 correct answers, click on the Claim Prize button and you will Get Super coin, Rs.1000 Gift Vouchers, And 1 Superfan.

Flipkart Super Fan Answers

Flipkart Super Fan Answers ( Ananya Pandey )

Q 1. What is my secret talent?
Ans: Touching my tongue to my nose

Q 2. What is my favorite team sport?
Ans: Cricket

Q 3. What is my favorite ice cream flavor?
Ans: Cookies and cream

Q 4. My favorite family trip was to which place?
Ans: Africa

Q 5. I am allergic to cheese
Ans: False

Q 6. One emoji that I use the most is an eye roll
Ans: False

Q 7. The first thing I do in the morning is check my phone
Ans: True

Q 8. If this was remade today I would love to be a part of it. the film is ————
Ans: Kuch Kuch Hota hai

Q 9. I regularly use this movie dialogue. The dialogue is ——-
Ans: Main apni favorite hoon

Q 10. If my life had a Hindi theme song then it would be ———-
Ans: Ankhiyon se goli maare

Flipkart Super Fan Answers ( Taapsee Pannu )

We Wil Provide Flipkart Super Fan Answers Taapsee Pannu. This Quiz Contest is live from 24th July 2020 to 30th July 2020

Q 1. The First Poster I Ever Put In My Room Was Of Which Actor?
Ans: John Abraham

Q 2. Who Am I More Scared Of?
Ans: My Dad

Q 3.  What Is That One Habit I Just Can’t Get Rid Of?
Ans: Nail Biting

Q 4. If I Were To Get A Third Tattoo What Would That Tattoo Be?
Ans: My Birth Date

Q 5. Which Delhi Street Food Do I Miss The Most?
Ans: Chole Bhature

Q 6. I Am A
Ans: Morning Person

Q 7. In College, I Developed An App Called FontSwap?
Ans: True

Q 8.  Once While Playing Badminton I Hit My Younger Sister So Hard On The Head That She Had To Go To The Hospital?
Ans: False

Q 9. The First Film I Saw In A Movie Theatre Was
Ans: Chotta Chetan

Q 10. I Can Speak Languages
Ans: 5

Flipkart Super Fan Answers ( Sara Ali Khan )

Q 1. What is my Favourite Holiday Destination in India?
Ans: Himachal Pradesh

Q 2. What is my favorite cheat meal?
Ans: Mithai

Q 3. Which classical form dance I am more trained for?
Ans: Odissi

Q 4. What is the name of my pet turtle
Ans: Mr.T

Q 5. What is my favorite type of Atta
Ans: Makki

Q 6. I have a fake twitter account
Ans: True

Q 7. I lost weight during the Kedarnath shoot
Ans: False

Q 8. My favorite form of exercise is weight training
Ans: False

Q 9. My favorite Karan Johar film————
Ans: Kabhi Khushi Kabhie Gham

Q 10. Out of all moms films, my favorite performance of her is————
Ans: Chameli Ki Shaadi

Flipkart Super Fan Answers (Jacqueline Fernandez)

Q 1. What is the last thing I do before I sleep?
Ans: Pray

Q 2. What is My favorite Indian Dessert?
Ans: Rasgulla

Q 3. What is my least favorite vegetable?
Ans: Karela

Q 4. What is that one social media trend that really bugs me?
Ans: Challenges

Q 5. I always carry a marble angel in my bag. Who gifted me this angel?
Ans: My mom

Q 6. What is that one thing I always offer guests when they come to my home?
Ans: Dates

Q 7. I have 2 poles at home
Ans: True

Q 8. If was not living in india I would have loved to stay in New York
Ans: False

Q 9. The first Hindi film I watched was ___________
Ans: Devdas

Q 10. My first Bollywood crush Was _________
Ans: Salman Khan

Flipkart Super Fan Answers (Kareena Kapoor Khan)

Q 1. What Was the name my grandfather wanted to give me?
Ans: Sidhima

Q 2. What do you think I link more?
Ans: Sunset

Q 3. What Was the summer course I took in Harvard?
Ans: Micro Computer And Info Tech

Q 4. What is my favorite corner in my house?
Ans: The Balcony

Q 5. How many pairs of jeans do I own?
Ans: 50-55 Pairs

Q 6. What is my Favorite Pass time with Taimur?
Ans: Reading

Q 7. My Second Favorite holiday destination is new york
Ans: False

Q 8. My favorite dessert is Dal ka Halwa
Ans: False

Q 9. I would love to be a lead in my own biopic.
Ans: True

Q 10. My favorite Saif Ali khan performance is?
Ans: Dil Chahta hai

Also Read:

Thank You Guys For Reading This Flipkart Super Fan Answers.

If You Liked Flipkart Super Fan Answers Posts, Then Share Them On Your Friends Or Social Media. Keep Visiting On Our Blog To Getting Biggest Loot Offer, Free Recharge Tricks, Loot Tricks, And Deals.


Share via:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.